Shopping!

Chacha bloggen!
Idag har jag vart i skolan - lagom tråkigt. Mådde inte alls bra men gjorde mitt bästa .. gjorde ingeting på två lektioner, duktig Emma! Sedan vart det iaf lite shopping med Jonte och Pontus på marieberg. Köpte en webbcam och så vart de ju självklart lite saker till hästen ..


grimma + grimskaft 99:-

var bara tvungen att ha då det står prince (som även min häst heter)

tävlingmapp 17:- (fast blå)

och ett träns (som jag inte har bild på), 132:-

Kram

2010-11-30

Hejj:)
Sitter just nu här och har tråkigt :( Håller på och pluggar No och det går faktis framåt ;)
Nu ska jag fortsätta plugga.. Men kanske skriver lite mer senare, är det något ni skulle vilja veta? :)
Förresten för er som undrar så redigerar jag bilder till dom som vill, gratis :) Komentera i detta inlägg om ni vill ah det :)

Kram
       

Sjuk

Chacha bloggen!
Sitter här och sjukar mig medans alla andra är i skolan och har kul! Jossan hade precis svenska, kanske har det än? Hade jag vart en social människa och svarat på hennes sms kanske jag hade vetat .. men nu är jag ju inte det ;) Snart kommer mamma hem från Schweiz, skönt. Hon har med sig världens godaste (!!!) choklad också! Dock äter jag inte godis, men kanske unnar mig en bit, eftersom jag är sjuk .. Nu kom min kära hund och titta snätt på mig undra varför x)

Senare idag kommer troligen en liten text om hästarna, så ni får koll på vad vi har för hästar osv!

Kram
 

Äntligen!

Chacha bloggen! (ska börja inleda så bara för att det är sjukt fult)
Jossan har vart duktig och fixat bloggen idag! Duktig flicka. Själv ligger jag hemma och är sjuk, alltså är det mesta som vanligt. Är otroligt ridsugen efter att ha titta på livesändningarna från Globen, men har även en stor diss till det, men kanske kommer någon annan dag.

Kram
 


Ny Header

Hej!

Nu har jag suttit och fixat headern en stund och även färger och annat roligt :) Blev Nöjd, vad tycks ? ;)
Gick upp halv åtta i morse och åkte till stallet tog ut lite hästar sen blev det en ridtur dock blåste det och snöa :( Men gick bra (y) Han skötte sig, men busa då och då... haha xD Sen när vi kom tillbaka tänkte jag rida min egen men det hade jag inte lust eller ork till eftersom det snöa och blåste så :/ Så åkte hem ist xD Men blev att jag åkte tillbaka några timmar senare och mockade då några till boxar ( hade gjort allt mitt klart innan, men hjälpte en kompis i stallet och kom på att jag skulle göra det, men först när jag kommit hem x( ) Skulle även tagit in då men Fia var snäll och gjorde det innan jag hann komma, då jag somnade någon timme x) Tack :)
Så blev bara en av två ridturer i dag :/ Men men.. Sen hem och plugga och fixa bloggen (header + färger), äta och nu sängen :)

God natt gott folk ^^

Kram
            

Snö!

Hejsan!
Det är snöstorm = inne och ha tråkigt. Jag vill åka till stallet och mysa med hästarna men lättare sagt än gjort. Sedan skulle jag och pappa även ha åkt och köpa ny tv till mig, men han vill inte köra bil i detta vädet. Jag hatar snö, väldigt mycket! Snö kan få finnas på julafton, men inte annars. Är förövrigt väldigt sugen på att shoppa lite hästsaker!

Kram / Emma

^^

Hej!

Ville bara säga hej! Håller på med Headern och alla färger etc. här på bloggen :) Ska fixa vidare i morgon :) Men nu ska jag sova, God Natt Sov Gott ;)

Kram Jossan

Ny blogg!

Nu har jag (Emma) och Josefine skaffat oss en gemensam hästblogg! Fixas inom kort.

/ Emma

RSS 2.0