Godmorgon!..?

Hejsan,
har passat på att skicka hem lite saker från Horze, då dom har 20% på i stortsätt hela sortimentet :) Kanon! Ska snart till skolan, börjar 14.40 (a) haha. Sedan blir det direkt till stallet <3


klicka på bilden för att kolla direkt till Horze hemsida.

Kram

~

Hejj!
Jag vet att det var otroligt länge sedan jag skrev här, men jag har haft fullt upp, med Skolan, Stallet och Jobbet.. Så har helt enkelt inte hunnit med..
Igår: Böade i skolan och sen cykla jag vidare till jobbet och sen blev det stallet och tänkte först rida ut men sen blev det först bommar på banan men sen ändrade vi oss till hoppning och ställde upp två hinder på banan gjorta av ehm.. lite allt möjligt, dock inga fina men funkade bra ändå :) Hoppade runt 70, 80 kanske i dressyr sadel, men jag överlevde :D
Idag: Gjorde jag ett nationellt prov på morgonen och ett på eftermiddagen.. sen var jag extremt slut, men bar sedan vidare till stallet och "vaktade" först hovlagaren åt en i stallet och sen mockade jag och red. Blev först uppvärmning ute och sen lite på banan dressur denna gång. Han lyssnade sådär i början men blev mycket bättre efter en stund! Vilket var bra och fick tillslut en bra låg, avslappnad form och då avslutade jag. Sen kom pappa och hämtade mig, la in lite spån sen bar det hemåt och sen vidare upp på stan för att ta spruta.. jag kommer att ta ett "uppehåll" med bloggandet om ungefär en vecka och ett tag får se hur länge, men av privata skäl, så Emma får sköta ställningarna ett tag här! Vilket hon redan har gjort ett tag redan ;)
Kram
  

R.I.P

När pappa kom hem från jobbet fick jag vet en väldigt tråkig nyhet .. Kjell och Ingvor fick ta bort finaste Kex idag..

Vila i frid älskade vän! Y


Föralltid saknad, förevigt älskad!

Kram


Glad

Hej,
vill börja med att säga att detta vart en bra dag! Trots att det snöa och regna imorse x( Skolan var dock lite väl seg. Men sedan skyndade jag mig hem och åkte till hästen min :) Borstade och gossade i massor, smörjde sår osv. Pratade lite strunt med Catti också :) Sedan kom Julia och då tog vi hästarna på en promenad, mysigt :) Sedan vart Emil och Comet longerade lite, båda var så duktiga så. Sedan fick Fjalle mat å så, sen hem. Nu sitter jag här, ska snart duscha och sen blir det big brother :)


Julia & Comet


Finaste bebis!


Kram

Lite seg..

Hejsan,
ett tag sen jag skrev, sorry. I söndags var jag iaf på till häst, köpte ett par bettringar till mitt Novabett då jag tycker det är i minsta laget. Otroligt fult men ska ju bara ha det när jag rider hemma ändå :) Kollade och provade lite andra saker också, så nu vet jag troligen vad jag kommer få i 18-års present, tihi! ;D



Kram

sad!

Fick precis veta att Jan Svanlund avlidit, väldigt sorligt! Enligt mig var han och kommer förbli den bästa sportkommentatorn och reporten genom tiderna. Kommer sakna dig i tv-rutan!
Vila i frid Y






Lördag!

Hej,
idag vaknade jag klockan 8. Sjukt. Iaf så åkte jag mamma & pappa och köpte videokameran som jag nämde igår ;D As nice, nu ska det filmas! Den filmar inte bara i full HD utan den tar även kort med 14 mp (y) Just nu ligger den på laddning men snart ska den prövas! :)



Kram

Ackack ..

Hejsan,
idag har jag legat hemma hela dagen med extremt mkt ryggont. Saknades bara att ryggen paja igen, och vips så gjorde den det, kul! Imorgon ska troligen jag och pappa åka och köpa en ny videokamera, wiie. Som tidigare sagt kom mina föräldrar hem igår, fick lite saker!


* Väska
* Davidoff Cool Water lotion
* Mentos tuggumi
* Frukt mentos
* M&ms <3
* Avril Lavinge Black star parfym
* 2 st läppglans av märket Rimmel
* 2 st Lip gloss med solskydds faktor
plus en rosa tröja och en svart/vit klänning som inte är med på bilden!

Kram

Trött!

Hejsan,
igår var en bra men lång dag. Började med skolan, fick mycket gjort kändes det som! Skönt. Sedan bestämde jag mig för vilka valbara kurser jag skulle ha, vart bara en då jag tog en 200 poängare. Blir Specialidrott A, känns skit bra! Rida på skoltid lixom ;) Inte helt fel! Senare på kvällen åkte jag med Hanna på Örebro läns ridsportförbunds årsmöte, mycket trevligt folk där! Dock var vi inte med hela då Hanna skulle vidare.

Idag kommer mamma och pappa hem, ska bli så skönt!

Otroligt trött just nu då jag knappt kan sova på nätterna, menmen .. Nu måste jag ut med hunden!



Kram

Lever nästan iaf..

Hejj!
Jag har varken hunnit eller orkat uppdatera här då jag vart extremt trött på senaste tiden.. Men hoppas att det vänder snart!
Har jobbat lite i helgen (y) Vilket var jätte roligt! Hoppas att det kommer lite mer jobb nu också :)

Tränade igår och Erika tycker att det gick bra men jag själv är inte nöjd :( Har iof inte tränat på ett tag, men iaf. Har mest ridit ut och vart i ridhuset ungefär en gång i veckan..  Men efter "semestern" så ska jag ta tag i tränandet, jag MÅSTE det!! För i sommar ska han vara på topp!! ;)

Funderar fram och tillbaka hur jag ska göra med sadeln.. kommer ev. bli tvungen att sätta på svanskappa oavsett om jag vill eller inte då den åker framåt :( Han är jätte rund i ryggen och svårt att hitta sadel åt :/ Inte kul!! x(
Men vet inte hur det skulle gå eftersom han är bakskygg :s Men antar att det bara är att prova x)

Nu ska jag ta och sova, kommer bli en låååååååååååååååååååååååång dag i morgon x/

Ni får en bild från helgen :)

kram
       


Kanon!

Hejhej,
dagen började i skolan. Hade lite huvudvärk men annars funkade det! När jag kom hem gick jag ut med hunden. Sedan åkte jag, mormor och Linus till granngården. Köpte en hundlek till Rex, han vart så glad! Passade på att beställa hem Effols nya pälsglans också, wiie! En stor och en liten flaska, den lilla vill jag ha i ryktlådan då jag är lite lat och inte orkar släpa med mig den stora (a) Hoppas den är så bra som den verkar! Sedan åkte vi till Media markt och elgiganten, Linus skulle köpa en ny datamus, hittade ingen .. jag köpte en ny musmatta iaf, den var inte så bra som jag hade hoppats :( Men får duga så längre!


Kram

Hiss hiss hiss!

Hejsan,
hittade precis snyggaste skorna! Vill ha! Dyra dock .. ca 1776 svenska kronor. Men GOSH så snygga ;)


(klicka på bilden för att komma till sidan som säljer dessa)

Kram

Sliten..

Hejsan!
Tänkte först skriva att detta vart en lång dag, men den har vart lång och kort på samma gång. Dagen började med att jag gick ut med hunden sedan tog jag bussen till stallet. Red ut på Fjalle med Sara, han var så duktig och så pigg! Testade rida på novabett, han verkade trivas med det men vart lite stark. Men tror det blir jätte bra när han är igång och så :) Pölsade runt lite i snön, Fjalle tyckte väl det var lite .. meninglöst, haha. Gosig som bara den var han också! Sedan tog jag inte Jocke och borstade honom lite. Kunde ha stått i timmar för att få bort ännu mer hår men Saras pappa kom och hämtade oss. Men fick bort en hel del (se bild under). Och nu mår jag riktigt jävla dåligt, började med att jag var otroligt trött när jag kom hem. Sedan kom huvudvärken och nu sitter jag här med feber, igen .. Inte okej. Ska snart ut med hunden.




Tog några bilder på Emil åt Catti med, ett smakprov;


Kram

Hiss/diss

Eftersom Jossan fixat hiss och diss bilder så ska jag passa på att dra en hiss!


Tänkte hissa ett par av Jacsons vita ridbyxor, tycker dom är grymt snygga och funderar på att själv skaffa mig ett par! 899 :-



Kram

Bättre?

Chacha bloggen,
tyckte det var dax för ett litet inlägg. Vart i skolan 2 dagar nu! Wiho, duktig Emma. Dock mår jag inte så jätte mycket bättre, har en jävla huvudvärk konstant och har väldigt mycket koncentraionssvårigheter just nu .. Men just nu är kanske närvaron det viktigaste. Är så sjukt trött när jag kommer hem från skolan trots att jag egentligen inte gjort något .. Pratade med mamma förut, saknar henne. Imorgon är det bara en vecka kvar tills hon kommer hem!

Saknar mina skruttisar <3



Sedan har jag nog bestämt mig för att sluta skriva chacha bloggen, det är inte roligt längre, bara extremt fult ;) Tihi!

Kram

..

Strunta aldrig i någon som verkligen bryr sig om dig.
 En vacker dag kommer du inse att du förlorade en diamant när du samlade stenar.

Lånad text men stämmer grymt bra!! <3 (den ovan)



Jag försökte sträcka mig efter dig, för att kunna dra upp dig, men jag nådde inte.. Det var så läskigt, jag trodde verkligen att det du sa var sanning men när du bara försvann ner såå....jag vet inte längre vad jag ska tro!


Borde plugga..

Hejj!
Jag vet att jag egenkligen borde plugga men var tvungen att ta paus..
Var iväg till ridhuset i går! Och han gick inte så bra i början, var stel och väldigt ofokuserad plus pigg.. Men det var en ponny som varken han elr jag sett tidigare där och han fokuserade endel på den. Men lyssnade bättre och bättre ju längre in på ridpasset vi kom, Efter dom ridit klart och gått ut så filmade morfar min lite vilket gick sådär då jag kom på att jag glömt tända lampan och solen lyste i halva ridhuset.. Men ajja jag har inte sett filmerna än och inte biblderna för den delen heller. Men på slutet gick han super bra :D Fattade rätt galopp 3 av 4 ggr (y'

Åkte upp på stan i morse och hade en timmes "lektion" på bern arena, åkte skriskor. Började vid 9 slutade redan vid 10, helt onödig dag om du frågar mig.. Åkte då och jobbade lite och sen vidare till stallet på eftermiddagen. Red då ut med en från stallet och red en runda på ungefär 50 minuter i solnedgång, det hände grymt mycket saker efter vi ridit typ halva rundan, var as mkt bilar, lastbilar och även tåg där ett tag. Men sen var allt lugnt :) Rocky skötte sig mycket bra trotts allt runt. Påbörjade även skänkelvikning i traven vilket funkade ibland, men när det funkade så var han duktig :3
Nej, nu måste jag fortsätta plugga hejsåläge..





P.s. NP i Kemi i morgon :/ och tror jag håller på att bli sjuk igen :( D.s.

Knasigt

Chacha bloggen,
insåg nyss vad skruvade saker och ting blivit. Haha. Sjukt illa, sen har jag blivit magsjuk igen. Jag kan faktiskt inte mer än att skratta, trots att allt igentligen är tragiskt ...

Kram

2011-03-13

Hejj!

Jag var ute en sväng själv i dag med Rocky, han skötte sig super bra :'3 Var jätte pigg men lyssnade ändå bra! :)
Nu ska jag fortsätta kolla på "Män som hatar kvinnor"...

Kram
     



Just nu känns många saker väldigt onödiga.. :/
Känns som om denna helg bara SPRUNGIT iväg också, vilket inte gör saken bättre :'(
Men just nu sitter jag och kollar på tv men borde plugga men har ingen ork till det just nu..

hm ..

Chacha bloggen,
tänkte göra ett litet inlägg men har ingen aning om vad jag ska skriva. I onsdags åkte mamma och pappa till Thailand, saknar dom redan faktiskt, Rex med. Han går efter mig hela tiden, stackarn är nog lite rädd för att jag också ska gå. Han blir lite orolig när inte 'hela flocken' är samlad. Jag har feberfrossa - igen. Febern har gått upp och ner i 3 veckor nu. Två st feberfrossor på mindre än 3 veckor, brukar max ha det en gång om året. Men har väl något men infektionen jag haft i kroppen. Jag saknar iaf hästarna något sjukt mycket, ska försöka ta mig en sväng dit imorgon. Eller ja, jag ska dit! Om jag inte är döende vill säga, men vet ju aldrig. Nu ska jag nog mumsa lite godis elr något liknande :)

Kram

(ingen rubrik)

Hejj!
Sitter här och ska snart stänga av datorn, bara slänga in ett inlägg tänkte jag :)

Idag har jag iaf vart i skolan hela dagen och sen bar det av till stallet, missade skolbussen så fick ta statsbuss >.<
Red inte i dag då det regnade/sönöade.. Och han har gått massor (a) men får ta nya tag i morgon och hoppas då på bättre väder plus att jag mår bättre!

Nu ska jag gå ner och läsa lite och sen sova, behöver det tror jag..

Kram på er
           

tävlingar!

Chacha bloggen,
just nu sitter jag och tittar runt på tävlingar. Både åt mig och Jossan ;) Jag är grymt sugen på att åka iväg på en distanstävling den 2 april, men får se .. Annars åker jag nog med Fjalle till Viby den 1 maj på pay and jump! Har inte bestämt mig än om jag elr Tuva ska rida då. Till Jossan blir det troligen pay and jumpen 1 maj elr lokal i Wittvång den 8 maj (ja jag bestämmer åt henne! med lite ironi). Får se om Rocky är redo då :) Borde leta lite islandshäst tävlingar till mig, men det är krångligt, ska nog övertala min tränare att fixa det åt mig, haha. Han har iaf koll :) Och jag saknar hästarna.

Kram


INGEN KOMENTAR!

Hejj!
Nu har jag vart hemma länge och frösökte ladda upp samma text flera ggr men går inte så hoppas det funkar nu! Annars ger jag upp..

Men iaf så var jag och hämtade sadel i dag då den hade kommit! Och provade den även på Rocky och den satt inte bra, tyvärr!! :( Låg inte stilla och heller inte bra då den tryckte :/ Så får se hur jag gör, troligen blir det att skicka tillbaka den! :/ Och kolla efter en annan, någon som har någon hoppsadel till salu? Eller någon som vet något bra märke/modell, säg isf gärna till :)
Nu ska jag stänga av och gå och lägga mig!
Kram
   

Paket!

Chacha bloggen,
som Jossan skrev innan så kom paketet från Börjes idag. Jag hade inte beställt hem något roligt, så det var inte jätte kul att hämta det ;) Haha, Jossan hade iaf beställt en sadel, som för tillfället ligger i min säng ;) Men nu kommer mitt innehåll i paketet;


Novabett


Stigläder


Jodopax gel


Gräsbroddar


Addreshållare x2 till min hund och katt



Sedan fick jag även mitt hackamore från Glada hästen idag, kanon!


Kram

Börjespaketet!

Nu har änkligen börjespaketet kommit ;D
Wiiiiie, åker förhoppningsvis och hämtar sadeln i dag och ivärsta fall i morgon, paketet är hemma hos emma just nu :)  Håller tummarna att sadeln passar nu!! :) Men Emma hade kollat på den ocht rodde den skulle passa (Y) :D Längtar till att få prova den! Troligen så åker jag till ridhuset nästa måndag och hoppar lite då, men får se, det beror lite på om nåogn ska med. Är inga träningar då så kan hoppa då ju ^^ Men nu ska jag byta om och sen åka till stallet. Blir att rida ut en sväng med Sofia och Roxa, blir nog bra :)
Kram
     

Träningen..

Hejj!
Jag blev hämtad i skolan i dag när jag slutade sen åkte jag hem hämta lite saker sen vidare till stallet, väl där mockade jag tre boxar, fixade 6 st vatten hinkar, gjorde mat till min, både kraft och hö och sen slängde jag ut hö i hagen tills i morgon! Sen tog jag in alla hästarna, plockade ihop mina saker som jag skulle ha med mig och sen tog jag ut Rocky på gångne, borstade satte på täcke och skydd, sen gick jag runt stallet då våran stalldörr inte funkar ;( Lastade och sen åkte vi och från det att jag blev hämtad till det att vi lastat var det knappt en timme.. Morfar som var en snäll chafför hjälpte mig liite. Men ändå nöjd att vi hann med så mycket!

Sen när vi väl hade kommit till ridhuset så konctaterade vi att det blåste as mycket där ute och även att jag gkömde min jacka :( Så fick gå runt i linne, tunna ridbyxor och en tjocktröja i blåsten...vilket resulterade till att det var kallt!
Väl inne i ridhuset, på "gången" så tog jag av transportskydden, satte på vanliga och även boots fram, sen sadel och träns. Gick sen några varv med han där inne och sen satte jag upp. Han var ganska spänd emellan åt. Men blev fin efter lite mindre än halva ridpasset :) Han tog även båda gallopperna i dag på volten, dock inte direkt i högervarvet (?) vilket han alltid har haft enklast för haha knas ponny :*
Fick även beröm från min tränare att han såg mycket bättre ut i dag än första gången jag red han för henne (:
Red alltså inte lektion utan var där och tränade själv, men det var folk som hade lektioner där ändå..

Så om sadeln kommer snart och ligger bra på Rocky så ska jag troligen hoppa på måndag (kke tidigare), men får se lite för hon är bortrest då, så det är inga lektioner då ;D Men vi får se, beror lite på hur sadlen sitter :)

Blev en låång text hehe hoppas ni orkar läsa den :)
Nu ska jag stänga av denna manick och sen sova.. as trött :/

God Natt
     


Död

Chacha bloggen,
ja ni läste rätt, jag är död. Nejmen jag är så jävla trött, sovit mindre än 3 timmar i natt. Sov lite när jag kom hem från skolan, vaknade för typ 15 min sen. Har as ont i huvudet nu. Lovat mamma att baka muffins men jag orkar verkligen inte!


Sen tänkte jag ladda upp en bild på min bästa vän, jag är så otroligt glad över att jag har dig, min egna lilla ponny. Du gör livet så mycket mer värt att leva. Tack för att du finns!

Jag älskar dig Y

Kram

Vet du..

...ibland önska jag bara att man kunde spola tillbaka tiden, till då skitsnack inte fanns, när kärlek var en puss på kinden, när tårarna rann för att man fick ett lite skrubbsår i handen eller på knät, när man kunde springa ute och skkita ner sig utan att någon såg ner på den andra, när man kunde äta så man blev mätt! Ja ni vet, allt det där man gjorde när man var liten!!
Egenkligen har jag inte tid att sitta här och skriva.. men jag behövde en paus och ska nu återgå till pluggandet..

Förresten, åker till ridhuset i morgon efter skolan och hoppas på det bästa! Hoppas han sköter sig, han gick ganska lugnt i går och gick inte alls i dag.. hmm kommer nog vara en vääääääldigt pigg ponny i morgon >.<

Kram
       

Så det så!

Chacha bloggen,
nu har jag bestämt mig för att bli bättre på att skriva här.. Just nu händer dock inget intressant i mitt liv då jag bara är sjuk och ligger hemma. Haha, sorligt men sant. Igår var jag iaf i stallet för första gången på lite mer än en vecka, så mysigt! Fjalle var jätte pussig. Dock var jag bara där en snabbis :( Hoppas på att jag håller mig någolunda frisk så jag kan åka dit snart igen. Idag har jag vart en snabbis på granngården, dock hade dom inte fått in den saken jag ville ha än -.- Men vart lite 'foder tillskott', jag har det som de men är inte det igentligen ;) Sedan åkte vi och storhandla då mamma och pappa åker till Thailand på onsdag, hur orättvist är inte det!??

Kram

frågan är.. hopp elr dressyr?

Hejj!
Det har inte hänt så mycket här inte.. Ägaren till Rocky var förbi i går och red och hälsade på en sväng, jag stod i mitten av den snöfyllda paddocken och kollade på med min kamera i handen! Det gick väl bra tror jag :) Hon var iaf glad att få vara på hästryggen igen!! Sen efter vi hade släppt ut Rocky och Roxa igen så tog jag in Karius och red en sväng på han uppe i paddocken och han var... full av energi och bus! HAHA ^^ Men duktig ändå (y) Märks att jag inte har ridit han på lääänge! Men det får vi ändra på nu när våren/sommar kommer, tycker jag ;)
Sen vart jag så trött så jag råkade somna ;$ hehe, skönt att ligga på hö iaf, som tur var det ingen som kom!! ^^
Sen gjorde jag klart i stallet och sen åkte jag hem. Somnade sen yttligare några ggr i soffan men vaknade vid 20 sista gången och trodde klockan var runt 00.00 ;$ ;( INTE  KUL! Men gick då och duscha och sen bytte om och satte mig vid tv igen. Åt även lite då. Sen fastnade jag vid en film på 4:an, kommer inte ihåg namnet men. Gick sen och la mig. Vaknade vid 10 i dag, har suttit och pluggat sedan typ 11 och ska snart äta och sen åka till stallet :)


Bild från i går efter ridpasset <3

I morgon blir det att åka till ridhuset en sväng, har dock inte bestmt än om jag ska hoppa elr rida dressyr xd


[33 dagar kvar :'3]


Kram
     

Senaste införskaffningarna!

En snabb shopping lista vad jag köpt på senaste tiden :)


Gelpadd från Hööks


Hovpensel från Hööks


Två par helskodda ridbyxor från Göteborg hs, dock inte dom på bilden.


Schabrak från Göteborg hs, dock ej det på bild. Ungefär lika dant men med guld-flätad kant.


Färgglada snoddar från Österbo Hästgård


Benskydd med fårskinn från Österbo Hästgård


Sedan väntar jag på ett hackamore från Glada hästen och ett paket från Börjes :)

Kram


Lever.

Chacha bloggen,
tyckte det var dax för ett litet inlägg. Jag är fortfarande sjuk, men har börjat 'komma tillbaka' idag. Kan tänka nästan helt klart nu, fått tillbaka den mesta färgen i ansiktet osv. En stor förbättring :) Kunnat plugga lite idag, visserligen vart det inte mycket gjort då jag vart väldigt trött, men bättre än inget! På lördag ska jag iaf få träffa mina älsklingar, inte vart i stallet sen föra torsdagen :( Saknar dom!

Shoppat lite också, shoppinglista kommer upp ganska snart!

Kram

2011-03-01

Hey!
Denna dag har gått både upp men även ner.. slutade iaf skolan 12.10 i dag, vilket gjorde att dagen blev bättre! (gör det varje tisdag ;D) Sen åkte jag och en kompis upp på stan, hon skulle ta hål i naveln, men blev att hon gjorde det senare så det blev ändrat och vi gick ist till Donken och "fikade", sen kollade vi på lite kläder och sen tog jag bussen till stallet, på bussen somnade jag dock, och vaknade precis innan jag skulle av (y) LYCKAT JOSSAN!! Sen höll jag på och somna även fast jag gick.. men gjorde det som tur inte, gick från bussen till stallet ca 2 km.. Sen väl i stallet värmde jag mig sen bytte om, tog in min kuse och sen red jag och en annan kompis ut en sväng, Rocky skötte sig jätte bra, blev både skritt trav och galopp, vågade/testade att galoppera på långa tyglar och han lyssnade super ändå, stack inte utan gick kvar i samma tempo, på öppet fält :')
Sen travade jag av och sen skrittade vi hemåt, men när vi började närma oss stallet så hade en bil stannat (för att prata med några, på en grusväg) så vi gick lugnt förbi där men sen precis när vi gått förbi så började hon åka, hon såg oss men ändå körde hon! Så hon var mindre än en hästlängd ifrån oss!! ;o Min kompis häst blev då "skrämd/tyckte det var obehagligt" och då reagerade Rocky med att nästan sätta sig eftersom han är bakrädd och det kom en stor häst flygandes bakom han! Och hon som körde stannade inte ändå, fast hästarna blev rädda, och hjälp vad arg jag var, om jag hade gått så hade jag gått och pratat med henne men eftersom jag satt på hästen så struntade jag i det.. Men hon höll iaf inte avstånd! Sen kom det en annan bil från andra hållet och då backade hon tbx från vägen hon kom från (en sväng) och den mötande bilden kom lugnt och snäll mot hästarna, dom brydde sig inte och vi tackade, sen svängde vi ner mot stallet och vet ni vad hon som var bakom oss gjorde då? ;o Jo givetvis kör hon förbi och hgasar extra mycket precis bakom hästarna!!! Shiiiiit vad mycket "konstiga" människor det finns, säger jag bara!! Men hästarna ryckte till, tog några travsteg framåt och sen vände sig och kollade kasa sig sen och efter det var det lugnt...eller ja lugnt och lugnt, dom gick fort hem men allt gick bra, i slutänden! Och alla överlevde!! (:
Nu ska jag ta och sova lite god natt :)

Förresten jag funderar på att ha en tävling här, vore det kul?!
Isf vad för tävling skulle ni tycka var kul och vad skulle kunna vara ett rimligt pris? :)

Kram
     


RSS 2.0