Skit då!

Gårdagen slutade på akuten, ramlade av Jossans häst och vart trampad, lyckat Emma! Men inget var brytet iaf, fick bara en inre blödning. Men nu hoppar jag på kryckor, lagom kul. Men hästarna klarade sig som tur va bra!

Eftersom jag knappt kommer någon vart så kanske det blir lite fler inlägg dom kommande dagarna ;)


rip <3

Z  -  Z


Y
R.I.P
Y


Z  -  Z


Dagen.. haha men ehhmm okej ? ^^

Hej!
Denna dag har gått för runt och känns som jag vet inte vad.. både kul/bra och samtigit jobbig/tråkig/konstig xD haha, kan inte bestämma mig men ändå :)
Hästen min skrämde mig något in i norden i dag, fy skjuton vad rädd jag var, trodde jag skulle dö där ett tag... Men allt gick bra och ingen mer än Emmas fot kom till skada :)
Men just nu håller jag på att somna. Men hoppas det blir en lugn natt i natt.. Nu ska jag sova!

Förresten för er som undrar vart era bilder har tagit vägen så har jag haft ett uppehåll under jul nu och kommer starta igen så fort allt har lugnat ner sig med jul och nyår :)

Kram
    

Vilket?

Vilket är snyggast? :) Ska ha det till Rocky ;)





Motivera :D


Kram
        

<3

God jul önskar mig och mina skruttisar!




God Jul

God Jul
allesammans!


O.o

Hejj!
Änkligen har jag BÖRJAT slå in julklapparna.. känns som om jag är något efter i år.. men iaf ^^ Det mästa är inslaget men lite kvar. Men det fixar jag i senare i dag :) Men nu ska jag ta och stänga av denna makapär och sen sova lite.. Blir stallet tidigt i morgon, rida lite och så (y) Blir nog bra!

I dag hade jag utsläpp. Så släppte ut och mockade en box, sen åkte jag med en från stallet till Hööks hästsport, var där i 6 timmar och sen tillbaka till stallet, för att mocka två till boxar och ficka foder x) HAHA, vilken dag säger jag bara ! Har var kul nästan hela tiden men känns som om jag mörbultat hela kroppen fast jag inte har det. Så ska bli skönt att lägga sig och vila lite nu..!

Kram
        

Sjukt trött!

Chacha bloggen!
Hade hoppats på sovmorgon imorgon, men nehe! Ska tydligen upp kl 06.00 ... Kul! Har man häst så har man.

För jävla kallt är det också, igår red jag Jocke och Fjalle, mina fötter förfröst :S Idag har jag vart bättre klädd, red Fjalle, sedan hjälpte jag Lasse och gjorde iordning och ledde Mara, hon var spänd som en fiolsträng, mötte två älgar också, djävulens djur. Sedan hjälpte jag Lasse att mocka, rip mig. Har för jävla ont i kroppen :(

Har alla sina julklappar klara? Det har jag :D Duktig Emma, eller har dock kvar till Jossan!

Kram

Kaka?

Chacha bloggen!
Jossan sitter som vanligt och klagar på att jag bloggar för lite, så gör väl ett inlägg!.. bara för hennes skull. Jag är som vanligt sjuk, sitter hemma med feber. Har ridit idag iaf, först gången på .. allt för länge :') Dock bråkade Fjalle som fan, slutade med att vi båda var skit sura. Fjalle satt sig även nästan ner, lite halt? Har trots allt broddar och snösulor x) Tror han var så vrång för att han var hungrig .. Sen myste vi lite, och även om ponnyn är väldigt bråkig ibland tycker jag om honom så det gör ont.



Kram


Jag lever faktis xd

Hej!
Red sista gången på Karlslund i dag då. Så nu blir det bara "hemma" och träningar som gäller ^^
Linn åkte ju hem i går :( Men hoppas att allt löser sig på bästa sätt ändå! Nu ska jag sova för händer massor jag måste orka med i morgon.. xD Men det här var ju iaf en liten uppdatering och jag lovar att iaf JAG ska bli bättre på att uppdatera! :D
Puss och Kram

                

..

Vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta..


2010-12-15

Hej!
Ikväll så la Emma ut en Fokus på bdb och har sett att några nya ansikten har kollat in :D Vilket är jätte kul!
Nu ska jag starta om min dator för andra gången i dag för den håller på med uppdateringar och är allmänt konstig så ja xD
Kram

     

KlagarN

Chacha bloggen!
Jossan klagar på mig att jag inte skriver här, så får väl göra det! Jag mår ganska kast just nu, legat sjuk i en vecka och mår ännu sämre nu. Imorgon ska jag till doktorn, kanske också en kort sväng till skolan. Sen har pappa lovat mig att jag får åka en snabbis till stallet också, de är lycka <3

Kram

2010-12-14

Hej!
Har inte gjort något alls i dag :(
Suttit hemma och tråkat precis hela dagen :/
Nu ska jag kolla på tv och sen blir det att äta lite.

Skulle ni vilja ha en frågestund här? :D

Kram
    

Frånvarande..

Hej!
Jag har varit frånvarande nu några dagar.. Har haft fullt med läxor och hästarna. Hänt på tok för mycket saker på samma gång. Men ialla fall!
Allt rullar väl på som "vanligt" om det nu finns något som heter vanligt, vad vet jag.
På torsdag åker hon.. jag kommer sakna dig, glöm inte bort at tjag älskar dig!! <3<3
Önskar att jag kunde trolla ibland! Tänk vad skönt fast ändå inte.. Nej, nu måste jag fortsätta plugga, men glöm inte att ta en titt på RedigerarFoto @ bilddagboken ;)
Puss och Kram 
                

Trav!

Igår startade Bilbo i Romme, han kom 2a :D Vad har hänt med våra hästar igentligen? :')



Kram

glad emma!

Idag vann våran älskade Deep Sea Sailor på Örebrotravet! Ah så jävla kul! Hans första vinst, älskade nallebjörnen <3




Kram

Dåligt uppdaterat!

Chacha bloggen!
Vart lite slarvig här på sistonde, men har inte haft någon energi och ingen tid. I måndags startade Emil för första gången på 2 år, kom 6a! Även Viktor starta och kom 3a, duktiga pojkar! Idag har jag stått i 2 timmar och tvättat Fjalles svans då den har vart full med diarré, lagom kul!

Viktor <3

Emil <3

Kram


2010-12-05

Hej!
Kusinen min sov här i natt.. och när vi kollade på film i går/natt så somna jag direkt så trött var jag :$
I dag var vi på Marieberg en sväng, jag köpte en klänning och mat, annars inget. Åkte sen vidare till stallet och gud vad jag älskar hästen min, dock är hon pigg något enormt, men så grymt mysig! <3
Vi såg ut som snögubbar när vi kom tillbaka vilket kanske inte var lika kul, men ändå :)
Puss på dagen!
Jossan saknar sin Emma!! <3<3

Denna klänning fast helsvart :)
[Tryck på bilden för att få den större, (bild tagen från deras hemsida)]

Kram
   

Arg!

Chacha bloggen!
Har nyligen vaknat och precis ätit frukost, sitter här och är grymt arg. Det snöar som bara den ute, känner mig grymt taggad på att åka och rida. Speciellt när pappa vägrar hämta mig, men det är kul att åka buss, speciellt när den stannar precis brevid stallet *host

Kram

Gårdagen!

Igår startade Nordgnistra för första gången, hon kom 2a! Så jävla duktig :') Senare på kvällen startade Bilbo Rick, han kom 3a! Tyvärr vart Lasse prejad på upploppet vilket störde väldigt mycket, annars tror Lasse att dom hade vunnit. Men ni är för j*vla bra älskade hästar!


<-- Bilbo & Gnistra -->




Jay Smith!

så jääävla kunglig, jag finner knappt ord <3





Trött

Hej!
Nu har jag vart hemma en stund och ska snart och äta lite, dagen har vart stöööökig :/ Gillar inte fredagar just nu..men blir nog bättre någon gång, men iaf, ridit en häst i dag, gick ganska bra kunde gått bättre, men är nöjd och det är ju huvudsaken! Nu ska jag spriga och äta lite, kanske skriver mer sen, men är det något speciellt ni vill höra om ? :)

Kram
  

Segt!

Chacha bloggen!
Senaste veckan har vart ganska jobbig, skönt med fredag! Shoppade lite igår, vart en häftigt pannband till Fjalle, han blir nog glad ;) Har även vart ute och pussat lite på hästarna i snöyran, tror aldrig det kommer sluta snöa.. Ikväll blir det iallafall slapp och lite idol! Idag kom även stallboken för 2011 (y)

Kram

2010-12-02

Hej!
Slutade 14.55 i dag då.. Sen blev det stress till bussen satt där och frös 10 minuter sen kom bussen, åkte då och sen bytte buss sen vidare till stallet, dock tänkte jag inte på att där jag brukar gå är det bara en stig mellan hagar.. och var ju gullt med snö där givetvis! Och så hade jag brottom till stallet så var bara att gå närmsta vägen och det var genom snön som var till låren på flera ställen :/ Var as tungt att gå! Så när jag kom till stallet så försvann all energi för det jag hade brottom till var redan löst utan att någon hade hört av sig, vilket jag blev irriterad över. Men men, så fick leta på lite torra kläder och hittade ett par byxor iaf (y) Sen vare gaska tomt..
Så gick runt och pratade en stund sen mocka jag två boxar, myste och borsta Linnsan, sen fixa hö och sen hem.
Såg ut som en snögubbe om benen... det var inte kul alls! :/
Nu kollar jag på Robinsson och annars inget alls typ xD
See you later ^^

 
  

2010-12-01

Hej!

Helt sjukt, i dag gick jag i skolan från vart över åtta till kvart över tio ;o
Bara för att bildläraren var sjuk och tyskaläraren var snäll, för om inte tyskläraren vart snäll så hade vi haft tyska mellan 14.05 och 15.05 men det slapp vi och ist får vi göra ett kapitel hemma xD Men grymt skönt vare :)
Så blev att jag fick skjuts hem vid 11 typ sen kom Emma hit och vi fick skjuts till marieberg en snabbis sen bar det av vidare till stallet :) Emma var med och fota när jag red och blev några bra bilder ;D
Råkade dock somna efter jag ridit, gjorde klart Linn efter men sen när jag ställt in henne i boxen igen så somna jag i sadelkammaren.... hehe (n) Så vaknade typ en timme senare, satt och sov och vakna av att ryggen börja protestera.. Tog sen in hästarna som var kvar ute, mocka och sen hem :)

Här är ett smakprov från dagen, vill ni se fler? ;)
[ TRYCK PÅ BILDEN FÖR ATT FÅ DEN STÖRRE ! ]




Kram
       

RSS 2.0