Hemma, från gbg!

Hey!
Bilder från i går kommer troligen upp i dag, iaf några :)
Jag har nyss vaknat och konstaterade att jag har grymt mycket saker i min säng >.<
Men var kul i går ! Hade dock ont i knäna och ryggen men det får man leva med ;)
Emma åkte aldrig med då hon inte mådde bra, så jag fick gå med några från Karlslund ist :) (y)
Men nu ska jag sluta äta godis och gå och ta något riktigt att äta (y)
Kände mig as onyttig i går då det "råkade" bli Donken två ggr.. hehe men ja x) Så blir att äta lite nyttigare mat lite mer nu ett tag  iaf ;)
Kram
     

Ångest

Chacha bloggen,
tänkte prata ut lite om min surhet och ångest här. Idag, nu med andra ord, skulle jag vart på Göteborg horseshow, årets höjdpunkt enligt mig, men nej, inte jag inte, jag ligger hemma med feber. Hade en jävla feberfrossa igår, idag mår jag mycket bättre men har fortfarande feber och mår väldigt illa. Mamma tror dock att det var bra att jag stanna hemma, då jag troligen inte mått så bra om jag åkt, nu har jag ju ändå vilat. Men jag är iaf skit förbannad över att jag missa Göteborg, 700 kr rakt ner i sjön. Men är dock surast för att jag missar att åka dit, pengarna gör det bara ännu värre. Men gullig som Jossan är så har hon köpt 2 par ridbyxor åt mig!

*tillfälligt avbrott*
haha nu ringde Jossan, nu har jag fått ett orange schabrak också, wiie!

Men som sagt, jag är grymt besviken. Menmen, bara att vänta ett år till.

Kram

2011-02-20

Hejj!
Just nu sitter Disa här vid min sida, Idus var tvungen att åka hem ;( (n) *krya* <3

Nu ser vi på reklam -.-' men väntar på att Wallander ska börja igen!! (:
Sen efter det vet jag inte vad det blir, men troligen lite film (a) Men nu ska jag vara social med Disa! <3
Kram
    

2011-02-19, Fotografering!

Hejj!
Idag hade jag sovmorgon, första gången på as länge och känner att det ska bli väldigt skönt med en veckas lov nu!! Men i dag blev det att jag gick upp 11 ungefär, tog fram kläder, städade och sen vid 13 åt jag lunch och sen for mamma jag och jojo (syster) iväg till något hotell inne i stan. Där var det Fotografering "Modell fö en dag". Vilket var väldigt kul, började med att dom sminkade en och sen fick man fixa håret själv, sen vänta på fotografen (fanns flera olika) och sen byta om, fotas byta om, fotas, osv. hade tre olika ombyten. Och är nöjd med dom flesta fottona! :3 Här får ni två "smakprov" :)
        

Kram
        


Wiie

Dissade xperia x10 och köpte mig en xperia x8 och jag älskar den!



kram

Shopping!

Hejj!
Igår efter jag hade lämnat dator så fick jag ett sms om att täcket jag hade kollat efter fanns! :) Så åkte ner, med cykel, trodde jag skulle dö ett tag hehe.... Inte kul!! Åkte iaf till Hööks IGEN, för att kolla på täcket så blev ett,   också :) Så shoppade för nästan 1000 haha xD Men han vart jätte fin i allt :3 Är nöjd och det var vart alla pengar! Ska ha detta fleece till träning/tävlingstäcke :)
Nej, nu måste jag plugga igen..

Och på tal om inget så slutar jag vid 12 i morgon :3 Tre dagar på en vecka (Y) Det är ju kallas och desutom så börjar jag 9, ännu bättre!! :D

Kram
   

Är med i en Tävling!





http://snobbryttarna.blogg.se/2011/february/var-med-och-tavla.html#comment



Kram
        

Tycks? :)

Hejj!

I dag slutade jag 11.20 :D Vilket var as skönt, tog då bussen ner till mariebergköpcenter och gicck till Hööks. Skulle kolla på ett schabrak, men blev både ett schabrak och ett täcke :)
                        

Blev nöjd! Vad tycker ni ?
Har inte provat något av dom.. Men gör det när jag kommer till stallet igen sen!
Efter jag vart på Hööks så fick jag skjuts av en i samma stall som oss, Tack :) Fixade i ordning allt till Rocky så åker nog dit om en stund för att ta in kusarna och borsta hur mycket som helst och ssen åker vi ut till ridhuset för träning :) Änkligen ska vi iväg! :') Önska oss lycka till !! :D
Nu ska jag snart åka till stallet igen för att fixa klar det sista innan vi åker till träningen ! :) 

Kram
      

Paus

Chacha bloggen.
Tänkte ta en paus, är så mycket som händer i mitt liv just nu, jag vill bara lägga mig ner och gråta. Kanske uppdaterar något då och då, tex från Göteborgs horseshow. Men fram tills dess får Jossan hålla ställningen här.

Kram

4 år!

Idag firar jag 4 år tillsammans med min finaste Jocke!
Helt sjukt vad tiden går snabbt, 4 långa underbara år, fler ska det bli!
Jag älskar dig över allt annat <3



kram

Fredag!

Chacha bloggen,
idag är det fredag, om någon missat det. Fredag har blivit min otursdag, sorligt men sant. Mår alltid skit då. Imorgon ska jag iaf till Hööks med Sara och spana in rean. Hoppas på att kanske hitta något kul ;) Men jag ska igentligen inte göra av med pengar (fyfyfy emma!!) då jag ska spara till Göteborgs horseshow. Jag suger på att hålla hårt i pengarna. Sedan kommer iaf Tuva och rider Fjalle, jag hoppar nog upp på Jocke så vi tar en tur tillsammans! Hoppas det är varmare än -15 som det är ute nu.

Och imorgon firar jag 4 år med en, kan ni gissa vem det är? (a)

Kram

~.-.~

Hejj

Denna dag har inte vart någon jätte bra dag! Skolan var helt okej, tror jag. Sen följde Sabina med mig till stallet och red då en sväng i paddocken och Rocky skötte sig jätte bra! Han var pigg och ganska arbetsvillig i dag! (y'
Vill egenkligen vara hemma denna helg, men blir inte så. Tror jag kan behöva åka bort ett tag iaf. Men jag vet inte, så detta blir sista uppdateringen till på måndag tidigast, tror jag.  Kke hinner med någon i morgon, innan jag åker men vi får se. Nu ska jag strax stänga av denna makapär och sen släcka och sova, helt slut!
God natt

Kram 
      

Filmtips!

Tänkte börja med att ge ett filmtips; Remember me
Riktigt bra film, en riktigt tankeställare.


Min dag idag har vart uppe och ner, inte mått så bra. Vart hos doktorn m.m. Idag har jag även fått kallelse till skelettscintigrafi. Dom ska alltså spruta in radioaktivt läkemedel i mig, smått läskigt .. Så står det 'biverkningar förekommer sällan', aha nu känner jag mig lugn!

Kram

Födelsedag ^^

Hejj!
Idag är det inte vilken dag som helst utan, denna dag blir jag hela 16 år. Jag förstår inte hur snabbt tiden har gått helt sjukt! Känns som om det var i går jag fyllde sist, kommer ihåg flera år tillbaka av massa saker och det känns som om allt det var i går typ xD haha (y'

Men iaf, blev lite presenter i dag, blev firad i morse av min familj och sen Grattade massa folk mig på Fb och så har det även vart några från släckten här och grattat (: Just nu så funderar jag på att stänga av denna burk och försöka sova lite.. Har NP i svenska i morgon (y) *Happyface* (not, hatar prov :()

Nu ska jag fixa det sista och sen väntar sängen :) God natt !

Kram
    

Återigen måndag ..

Chacha bloggen,
åter igen måndag, det är fan måndag gämt .. Känns det som, drygt. Dagen började med att gå till sjukgymnasten, gick väl bra. Ska röntga om igen då det inte blivit bättre, roligtroligt. Sedan drog jag till skolan, första lektionen gick bra, sen hade vi matte, då fick jag massa yrsel och mådde riktigt dåligt .. Innan sista lektionen tryckte jag i mig en snickers, vart lite bättre, men sista halvtimmen var inte rolig .. Sedan mötte jag iaf mamma på stan, först vart vi tvunga att gå in på ica och köpa nått att dricka då jag höll på att svimma, galet med människor var det där! Sedan gick vi till intersport och köpte något gel inlägg jag ska ha i skorna plus ett par skor som ger mer stöd. Nu är jag död :) Haha.

Grattis till Jossan också som fyller hela 16 år idag! <3

Kram

Ny Header

Hejj!
Nu är nya headern uppe, blev ganska nöjd (:  Vad tycker ni ? :)
            Nya             VS            Gammla        
 VS
Nu ska jag plugga, och sen blir det Wallander klockan nio :)
Kram


Hos Lina (:

Heyy, sitter just nu hemma hos Lina

Ska väl hem sen någon gång gissar jag (: Hon sitter här brevid och pluggar medans jag sitter här och latar mig :$ hehe. Ajja, iaf red en sväng i dag fast det blåste något enormt.. Men iaf, gick as bra men han blev rädd för en katt två gånger >.< Men gick bra ändå, jag satt ju kvar så (: Sen så när jag gick ner till stallet var han pigg men "snäll", sen fick morfar min gå n i stallet och hämta morot till Rockyboy, så fick han det och jag kom på att han är ganska vig :o :D Och kunde klappa han på rumpan i dag, vilket jag inte har kunnat tidigare då han är så gryt bakrädd >..< Men idag gick det, :'3 Han gör stora framsteg varje dag wiiie :'D <3
Nu ska jag fundera på hur jag ska göra om headern.. (: Eftersom jag inte har kvar Linnsan så blir det ny header även om vi inte har haft den så där jätte länge, men ändå känns bättre så! :)

Förresten, skulle ni tycka det vore kul att ha en tävling här ? :)

Kram 
       


Sjuksjuksjukare ..

Chacha bloggen,
legat hemma nästan hela veckan. Jobbigt .. Haft massa yrsel, så mamma tog hem en apparat från jobbet och det visade sig att jag har väldigt lågt blodtryck, troligen det som spökar. Idag har jag knappt haft någon yrsel alls men av andra anledningar stannade jag hemma idag med .. Åkte en snabbis till granngården, ville ut och eftersom jag inte klarar av att gå så långt så vart det så, haha. Inköp vart iaf det på bilden under, tihi gulligt. Ville ha något som var lite 'snyggt' som jag kan ha på tävlingar till Fjalle och sedan något stärkande till Jockes hovar. Tror det blir kanon!


Kram

RSS 2.0